Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και Προκήρυξη Εκλογών


Το απερχόμενο Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων Δωδεκανήσου  προσκαλεί όλα τα μέλη του  το Σάββατο 13/11/2021, ώρα 17:00-19:00 στο 3ο Γυμνάσιο Ρόδου (Βενετόκλειο) σε Γενική Συνέλευση για τον απολογισμό των πεπραγμένων του και την προκήρυξη εκλογών ανάδειξης νέου Δ.Σ. το Σάββατο 27/11/2021.  

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης προβλέπεται εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία θα έχει και την ευθύνη της όλης εκλογικής διαδικασίας. Όσοι/ες  δεν παραστούν και επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα,  θα πρέπει να στείλουν email στη διεύθυνση του Συνδέσμου Φιλολόγων Δωδεκανήσου filologoi.dodekanisou@gmail.com με το ονοματεπώνυμο και τα πλήρη στοιχεία τους, για να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια.

Η τήρηση των αυστηρών υγειονομικών κανόνων είναι  ευθύνη όλων των μελών του Δ.Σ.. Οι προσερχόμενοι/ες θα πρέπει να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος rapid test έως 48 ώρες πριν και να φορούν μάσκα σε όλη τη διάρκεια της Συνέλευσης. 

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Ρόδου, κ. Βασίλη Καλαποδάκη για την ευγενή παραχώρηση της αίθουσας του σχολείου.

 

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος

Ανδρομάχη Πρέπη

 


 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κινηματογράφος και Εκπαίδευση: Διήμερο Αφιέρωμα (Ρόδος, Κάλυμνος, Κως)